Wie ben ik ?

Ik ben Peggy, een gecertificeerd jongerencoach (doelgroep 10 – tot 18+-jarigen).

Ik ben mama van tienerzoon Seppe en ben getrouwd met prachtvent Wim. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een stevige wandeling, een uitdagend bosloopje of een spannend boek.

Ik startte PAKJEKRACHT op naast mijn huidige job in een uitgeverij waar ik salesverantwoordelijke ben voor de educatieve projecten, gerealiseerd in opdracht van derden, naar kinderen en jongeren toe.

Dit ben ik in enkele woorden: Gedreven, spontaan, energievol, daadkrachtig en alles steeds met een vleugje humor. Van horoscoop ben ik een stier dus ik ben ook een echte doorzetter.

Dat zeggen anderen van me: Gastvrij, je kan op haar rekenen, straalt warmte en rust uit, luisterend oor, plichtsbewust.

Mijn traject: Chiroleidster, hogere studies aan Thomas More en KUL , getrouwd en mama geworden, allerlei sales-en marketingfuncties in verschillende bedrijven.

Enerzijds getriggerd door jongeren en de toenemende issues rond hun mentale welbevinden en anderzijds gedreven door mijn talenten volgde ik de opleiding ” De kunst van jongeren coachen. Ik ben nu een gecertificeerd jongerencoach. Daarnaast behaalde ik ook het attest van kindertalentenfluisteraar“.

Persoonlijke coaching bevestigde me dat ik een krijger ben zijnde iemand die zichzelf maximaal wil ontwikkelen om zo anderen ten dienste te kunnen zijn. Ja, zeer zeker, dat ben ik.

Ik volgde ook de opleiding Chakratherapie (basis + gevorderden). De kennis van de 7 chakra’s leverde me naast meer inzichten in mezelf en het waarom van mijn denken en handelen ook heel wat extra bagage en tools om mee te nemen tijdens de coachsessies met jongeren.

En ik verdiep me continu verder in de boeiende wereld van de jongeren en pubers via allerlei webinar’s en literatuur.

Kennis is slechts 1 ding, het effectieve aanvoelen van de jongeren als coach is des te belangrijker.

Ik maak graag gebruik van de helende kracht van de natuur. Een wandeling in het bos geeft meer ruimte om te praten en maakt het makkelijker om tot inzichten in jezelf te komen. Om me nog meer te voeden met de helende krachten die de natuur kan bieden, volgde ik de opleiding SHIRIN-YOKU (=bosbad) GIDS. Sinds oktober 2021 ben ik een gecertificeerd bosbadgids en bied ik bosbaden aan voor zowel groepen bestaande uit duo’s van een jongere + een volwassene als voor groepen volwassenen. Ik ben ervan overtuigd dat het maximaal inzetten van al onze zintuigen in resulteert in een sterkere verbinding met onszelf en anderen.


Jongerencoach zijn voelt voor mij aan als het vervullen van mijn levensmissie !

Mijn wens ? Dat ik heel veel jongeren hun KRACHT (terug) kan laten PAKKEN !

Liefs