Wie ben ik ?

Ik ben Peggy, een enthousiaste gecertificeerde jongerencoach.

Mama van tienerzoon Seppe en getrouwd met prachtvent Wim. In mijn vrije tijd geniet ik van een stevige wandeling, een uitdagend bosloopje of een spannend boek.

Ik startte PAKJEKRACHT in bijberoep naast mijn salesfunctie in een uitgeverij waar ik de noden van bedrijven, organisaties en overheden beluister en hen help bij het handen en voeten geven van hun educatief maatschappelijke rol via de uitwerking van leuke, leerrijke educatieve projecten voor de doelgroep kinderen en jongeren.Dit ben ik in enkele woorden:

Gedreven, spontaan, energievol, daadkrachtig en alles steeds met een vleugje humor. En als rasechte stier ben ik ook een doorzetter.

Dat zeggen anderen van me:

Gastvrij, je kan op haar rekenen, straalt warmte en rust uit, luisterend oor, plichtsbewust.

Mijn traject:

Chiroleidster, hogere en universitaire studies aan Thomas More en KUL, getrouwd en mama geworden, aantal sales-en marketingfuncties in verschillende bedrijven, heel wat vakopleidingen gelinkt met jongeren en coaching.

Persoonlijke coaching bevestigde me dat ik een krijger ben, iemand die zichzelf maximaal wil ontwikkelen om anderen ten dienste te kunnen zijn.

Ja, zeer zeker, dat ben ik!


 • 2020: Attest “kindertalentenfluisteraar”
  • opleiding “Kiezen voor talent van kinderen” door Luk Dewulf.
  • opleiding “Talentgedreven werken met kinderen” door Elke Busschots
 • 2021: Opleiding “Chakra-therapie (basis + gevorderden)
 • 2021: Opleiding SHINRIN YOKU gids (bosbadgids) bij de academie voor helende natuur.
 • 2021-2022: Opleiding natuurgids bij Natuurpunt.

 • In feb 2022 startte ik de 4-jarige “vakopleiding tot Groenhove-coach.
  • De Groenhove methode werkt met 16 kleuren en helpt om oude patronen en de hieruit ontstane denkpatronen en gewoontes in ons dagelijkse leven in kaart te brengen, te analyseren en te veranderen. Deze gevoelstherapie wil ik toekomstig mee integreren in mijn aanbod om jongeren te helpen terug in zichzelf te geloven en sterker in het leven te staan.
 • 2023: Opleiding ” mental coach

 • 2024: Certificaat Access Bars® practitioner
  • Access Bars® verwijst naar de 32 energiepunten (gebieden) op ons hoofd die zich elke dag vullen met alles wat we meemaken. Door deze punten aan te raken, kan het hoofd zich ontladen van wat niet meer nodig is en (on)bewuste spanningen afvoeren.
  • Access Bars® kan jongeren helpen om rust te gaan ervaren. Het zorgt ervoor dat jongeren meer ontspannen zijn en tegenslagen beter verwerken. Het helpt hen de lat minder hoog te leggen voor zichzelf en gemoedelijker te zijn in de omgang met anderen.
  • Tijdens de behandeling, die 30-45 minuten duurt, ligt of zit de jongere en raak ik verschillende punten (bars) op het hoofd aan. Door deze aanraking gaat de energie weer vrij stromen en worden de spanningen die de jongere het meest in de weg zitten afgevoerd.
   Er komt terug rust in hoofd en lichaam, ruimte en blijheid.
  • Inzetbaar bij oa angsten, stress, slaapproblemen, piekeren, onzekerheid, vermoeidheid, migraine of andere pijn, felle emoties, …

 • En ik verdiep me continu verder in de boeiende wereld van jongeren en pubers via allerlei literatuur, webinars en aanvullende opleidingen.


Jongerencoach zijn voelt voor mij aan als het vervullen van mijn levensmissie !