Wie ben ik ?

Ik ben Peggy, een enthousiaste jongerencoach en bosbadgids.

Ik ben mama van tienerzoon Seppe en ben getrouwd met prachtvent Wim. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een stevige wandeling, een uitdagend bosloopje of een spannend boek.

Ik startte PAKJEKRACHT op naast mijn job in een uitgeverij waar ik salesverantwoordelijke ben voor educatieve projecten, gerealiseerd in opdracht van bedrijven, naar kinderen en jongeren toe.

Dit ben ik in enkele woorden:

Gedreven, spontaan, energievol, daadkrachtig en alles steeds met een vleugje humor. Van horoscoop ben ik een stier dus ik ben ook een echte doorzetter.

Dat zeggen anderen van me:

Gastvrij, je kan op haar rekenen, straalt warmte en rust uit, luisterend oor, plichtsbewust.

Mijn traject:

Chiroleidster, hogere studies aan Thomas More en KUL , getrouwd en mama geworden, allerlei sales-en marketingfuncties in verschillende bedrijven.

Persoonlijke coaching bevestigde me dat ik een krijger ben, iemand die zichzelf maximaal wil ontwikkelen om zo anderen ten dienste te kunnen zijn.

Ja, zeer zeker, dat ben ik!


Ik volg(de) een aantal vakopleidingen:

 • Opleiding “De kunst van kindercoaching. Ik ben nu een gecertificeerd jongerencoach.
 • Daarnaast behaalde ik het attest van “kindertalentenfluisteraar”.
 • Opleiding “Chakra-therapie (basis + gevorderden)
 • Ik maak graag gebruik van de helende kracht van de natuur. Een wandeling in het bos geeft meer ruimte om te praten en maakt het makkelijker om tot inzichten in jezelf te komen.
  • Om me nog meer te voeden met de helende krachten die de natuur kan bieden, volgde ik de opleiding SHINRIN YOKU (bosbad) GIDS bij de academie voor helende natuur.
  • Ik bied bosbadsessies aan voor zowel 1/ volwassenen 2/ duo’s van jongere + volwassene als 3/ families.
 • In feb 2022 startte ik de 4-jarige “vakopleiding tot Groenhove-coach“.
  • De Groenhove methode werkt met 16 kleuren en helpt om oude patronen en de hieruit ontstane denkpatronen en gewoontes in ons dagelijkse leven in kaart te brengen, te analyseren en te veranderen. Deze gevoelstherapie wil ik in de toekomst mee integreren binnen mijn aanbod naar jongeren toe om hen te helpen tot innerlijke rust te komen, zodat ze terug in zichzelf geloven en sterker in het leven kunnen staan.
 • En huidig volg ik ook nog de opleiding natuurgids bij Natuurpunt.
  • Wat ik hier zelf leer en beleef wil ik op mijn beurt inzetten om anderen zich te laten verwonderen over en in verbinding te brengen met de natuur.
 • Daarnaast verdiep ik me continu in de boeiende wereld van de jongeren en pubers via allerlei literatuur.


Jongerencoach zijn voelt voor mij aan als het vervullen van mijn levensmissie !

Mijn wens ? Dat ik heel veel jongeren hun KRACHT (terug) kan laten PAKKEN !