Wie ben ik ?

Ik ben Peggy, een enthousiaste gecertificeerde jongerencoach.

Mama van tienerzoon Seppe en getrouwd met prachtvent Wim. In mijn vrije tijd geniet ik van een stevige wandeling, een uitdagend bosloopje of een spannend boek.

Ik startte PAKJEKRACHT naast mijn sales job in een uitgeverij waar ik verantwoordelijke ben voor educatieve projecten naar kinderen en jongeren toe in de professionele markt.

Dit ben ik in enkele woorden:

Gedreven, spontaan, energievol, daadkrachtig en alles steeds met een vleugje humor. En als rasechte stier ben ik ook een doorzetter.

Dat zeggen anderen van me:

Gastvrij, je kan op haar rekenen, straalt warmte en rust uit, luisterend oor, plichtsbewust.

Mijn traject:

Chiroleidster, hogere studies aan Thomas More en KUL, getrouwd en mama geworden, aantal sales-en marketingfuncties in verschillende bedrijven, vakopleidingen gelinkt met jongeren en coaching.

Persoonlijke coaching bevestigde me dat ik een krijger ben, iemand die zichzelf maximaal wil ontwikkelen om anderen ten dienste te kunnen zijn.

Ja, zeer zeker, dat ben ik!


Opleidingen:

 • Attest “kindertalentenfluisteraar”
  • opleiding “Kiezen voor talent van kinderen” van Luk Dewulf.
  • opleiding “Talentgedreven werken met kinderen” van Elke Busschots
 • Opleiding “Chakra-therapie (basis + gevorderden)
 • Ik maak graag gebruik van de helende kracht van de natuur. Een wandeling in het bos geeft meer ruimte om te praten en maakt het makkelijker om tot inzichten in jezelf te komen. De opleiding SHINRIN YOKU gids (bosbadgids) bij de academie voor helende natuur en de opleiding natuurgids bij Natuurpunt bieden me extra handvatten om de natuur te integreren tijdens de coachsessies.

 • In feb 2022 startte ik de 4-jarige “vakopleiding tot Groenhove-coach.
  • De Groenhove methode werkt met 16 kleuren en helpt om oude patronen en de hieruit ontstane denkpatronen en gewoontes in ons dagelijkse leven in kaart te brengen, te analyseren en te veranderen. Deze gevoelstherapie wil ik toekomstig mee integreren in mijn aanbod om jongeren te helpen terug in zichzelf te geloven en sterker in het leven te staan.
 • Opleiding ” mental coach
 • Verder verdiep ik me continu in de boeiende wereld van jongeren en pubers via allerlei literatuur.


Jongerencoach zijn voelt voor mij aan als het vervullen van mijn levensmissie !