Wie ben ik ?

Ik ben Peggy, mama van tienerzoon Seppe en getrouwd met prachtvent Wim. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een stevige wandeling, een uitdagend bosloopje of een spannend boek.

Dit ben ik in enkele woorden: Gedreven, spontaan, energievol, daadkrachtig en alles steeds met een vleugje humor. Van horoscoop ben ik een stier dus ik ben ook een echte doorzetter.

Dat zeggen anderen van me: Gastvrij, je kan op haar rekenen, straalt warmte en rust uit, luisterend oor, plichtsbewust.

Mijn traject: Chiroleidster, hogere studies aan Thomas More en KUL , getrouwd en mama geworden, allerlei sales-en marketingfuncties in verschillende bedrijven.

Enerzijds getriggerd door jongeren en de toenemende issues rond hun mentale welbevinden en anderzijds gedreven door mijn talenten volgde ik de opleiding ” De kunst van jongeren coachen. Ik ben nu een gecertificeerd jongerencoach.

Daarnaast behaalde ik ook het attest van kindertalentenfluisteraar“.

Persoonlijke coaching bevestigde me dat ik een krijger ben zijnde iemand die zichzelf maximaal wil ontwikkelen om zo anderen ten dienste te kunnen zijn. Ja, zeer zeker, dat ben ik.

Via allerlei webinars en literatuur verdiep ik me nog elke dag verder in de boeiende wereld van de jongeren en pubers.

Als coach is kennis slechts 1 ding, het effectieve aanvoelen van de jongeren is des te belangrijker.

Ik maak daarbij graag gebruik van de helende kracht van de natuur en het bos. Een wandeling in de natuur geeft ruimte om te kunnen praten en maakt het makkelijker om tot inzicht in jezelf te komen. Om me nog meer te voeden met de krachten die het bos en de natuur jongeren kunnen bieden, volg ik huidig de opleiding SHIRIN-YOKU (=bosbaden) GIDS.

Vanaf najaar 2021 wil ik mijn huidige aanbod verruimen met bosbaden sessies voor groepen bestaande uit duo’s van jongere + volwassene . Ik ben ervan overtuigd dat het maximaal inzetten van al onze zintuigen in de natuur resulteert in een nog sterkere verbinding met zichzelf en met anderen.

En in september 2021 start ik een 4-jarige vakopleiding rond 16 kleuren en hun werking op onszelf en onze omgeving. 

Jongerencoach zijn, voelt voor mij aan als het mogen vervullen van mijn levensmissie.

Ik zie het als 1 van mijn taken hier op aarde om jongeren die het (even) lastig hebben te helpen hun kracht (weer) te pakken, om jongeren hun talenten te laten (h)erkennen.

Ik startte daarom mijn eigen praktijk PAKJEKRACHT naast mijn huidige job in een uitgeverij als salesverantwoordelijke voor de educatieve projecten, gerealiseerd in opdracht van derden, voor de doelgroep 2.5-18 jarigen.

Mijn wens ? Dat ik heel veel jongeren hun KRACHT (terug) kan laten PAKKEN !