Wie ben ik ?

Ik ben Peggy, mama van tienerzoon Seppe en getrouwd met prachtvent Wim. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een stevige wandeling, een uitdagend bosloopje of een spannend boek.

Dit ben ik in enkele woorden: Gedreven, spontaan, energievol, daadkrachtig en alles steeds met een vleugje humor. Van horoscoop ben ik een stier dus ik ben ook een echte doorzetter.

Dat zeggen anderen van me: Gastvrij, je kan op haar rekenen, straalt warmte en rust uit, luisterend oor, plichtsbewust.

Mijn traject: Chiroleidster, hogere studies aan Thomas More en KUL , getrouwd en mama geworden, allerlei sales-en marketingfuncties in verschillende bedrijven. Enerzijds getriggerd door jongeren en de toenemende issues rond hun mentale welbevinden en anderzijds gedreven door mijn talenten volgde ik de opleiding ” De kunst van jongeren coachen“. Ik ben nu een gecertificeerd jongerencoach. Daarnaast behaalde ik ook het attest van kindertalentenfluisteraar“. Persoonlijke coaching bevestigde me dat ik een krijger ben, iemand die zichzelf maximaal wil ontwikkelen om zo anderen ten dienste te kunnen zijn. Ja, dat ben ik. Via allerlei webinars en literatuur omtrent jongeren en pubers verdiep ik me nog elke dag verder in de boeiende wereld van de jongeren.

Als coach is kennis maar 1 ding, het effectieve aanvoelen van de jongeren is des te belangrijker.

Ik maak graag gebruik van de helende kracht van de natuur en het bos. Een wandeling in de natuur geeft ruimte om te kunnen praten en maakt het makkelijker om tot inzicht in jezelf te komen. Om me nog meer te voeden met de krachten die het bos jongeren kan bieden, start ik april 2021 de opleiding SHIRIN-YOKU (=bosbaden) GIDS. Deze kennis en technieken wil ik dan graag integreren in de coachsessies. Ik ben ervan overtuigd dat het maximaal inzetten van al onze zintuigen in de natuur resulteert in een nog sterkere verbinding met zichzelf.

Jongerencoach zijn, voelt voor mij aan als het mogen vervullen van mijn levensmissie. Ik zie het immers als 1 van mijn taken hier op aarde om jongeren die het (even) lastig hebben te helpen hun kracht (weer) te pakken.

Ik startte daarom mijn eigen praktijk PAKJEKRACHT naast mijn huidige job in een uitgeverij als salesverantwoordelijke voor de educatieve projecten, gerealiseerd in opdracht van derden, voor de doelgroep 2.5-18 jarigen.

Mijn wens ? Dat ik heel veel jongeren hun KRACHT (terug) kan laten PAKKEN !