KRACHTBABBELS

Jongeren kunnen enorm veel van mekaar leren. In groep ontstaat ook een bijzondere dynamiek. Wat je binnen de groep ervaart, maak je vaak ook zelf mee. Via het contact met anderen krijg je directe en eerlijke reacties zoals bevestiging, (h)erkenning of confrontatie. Jongeren houden elkaar een spiegel voor, dienen als voorbeeld en geven mekaar zo de nodige steun.

KRACHTBABBELS zijn wandelingen van 1.5 uur in veilige omgeving met een kleine groep leeftijdsgenoten. We babbelen over de dingen die jongeren bezighouden. In verbondenheid met andere jongeren leer je flink wat van jezelf en elkaar. Er is begrip en aandacht. Je mag jezelf zijn. Je kwaliteiten worden erkend en je gaat meer in jezelf geloven.

Het inzetten van al je zintuigen onderweg in de natuur helpt je om even tot rust te komen, weg van alle dagdagelijkse prikkels. Je komt dichter bij jezelf en bij wat je wilt. Zo kan je je hart volgen en doen wat jij nodig hebt.

Je hoeft niet perse met iets te worstelen om deel te nemen aan een KRACHTBABBELwandeling. Gewoon samen wandelen met leeftijdsgenoten en even de “MOETJES” knop uitzetten, dat is het opzet, je bent dus altijd WELKOM.

Kom alleen KRACHTBABBELwandelen of breng een vriend(in), een jongere uit je buurt mee.


VOLGENDE KRACHTBABBEL

Woensdag 29 JUNI BELSE BOSSEN GEEL

We wandelen met

10- tot 13-jarigen van 14 u tot 15u30

14- tot 18+- jarigen van 16u tot 17u30

Gelieve 10 minuten voor aanvang aanwezig te zodat we tijdig kunnen starten.


Je betaalt 12 euro. Hierin zitten drankje en snack inbegrepen.

Of aankoop meerbeurtenkaart (40 euro voor 5 KRACHTBABBELwandelingen)

Inschrijven kan via het formulier hieronder of telefonisch 0478/447346.


Betalen kan cash ter plaatse vóór de start van de wandeling of via overschrijving van het bedrag op rek nummer BE 797 390 2072 2433 van PAKJEKRACHT met vermelding KRACHTBABBEL op (datum) + naam en leeftijd van de jongere.  Ik schrijf graag in voor KRACHTBABBEL VAN
  JONGEREN vertellen wat een KRACHTBABBEL voor hen betekent:

  Ella (11 jaar) :

  Praten in het bos en opdrachten doen waar je rustig van wordt, en je kunt veel ontdekken.“

  Lisanne (16 jaar):

  Een wandeling waarbij we praten over onszelf en over de anderen en waarbij we onderweg oefeningen doen. Het doet je nadenken over jezelf.”

  Fiene (17 jaar) :

  “Een ontspanningstochtje in het bos met een fijne babbel die je doet nadenken. Je staat automatisch even stil bij de dingen en dit creëert een bepaalde rust. Een aanrader om je kracht weer te vinden.”