Groepscoaching

Jongeren kunnen enorm veel van mekaar leren. In groep ontstaat ook een bijzondere dynamiek. Wat je binnen de groep ervaart, maak je vaak ook zelf mee. Via het contact met anderen krijg je directe en eerlijke reacties zoals bevestiging, (h)erkenning of confrontatie. Jongeren houden elkaar een spiegel voor, dienen als voorbeeld en geven mekaar zo de nodige steun.

Ik bied twee types groepscoaching aan steeds in twee leeftijdsgroepen:

10- tot 13- jarigen en 14- tot 18-jarigen.

1/ KRACHTBABBELS

We wandelen 1x per maand gedurende 1.5 u met een kleine groep leeftijdsgenoten. In vertrouwelijke sfeer babbelen we over de dingen die jou en de andere jongeren bezighouden.

Jezelf kunnen zijn, je ‘aan’ knop even ‘uit’ zetten en tot rust komen in de natuur, daar gaat het om! Je komt dichter bij jezelf en bij datgene wat je wilt. Je wordt in je KRACHT gezet.

Fiene (16) omschrijft de krachtbabbels als volgt:

Een ontspanningstochtje in het bos met een fijne babbel die je doet nadenken. Je staat automatisch even stil bij de dingen en dit creëert een bepaalde rust. Een aanrader om je kracht weer te vinden.

Jouw eerste KRACHTBABBEL kost 5 euro. Daarna betaal je 12 euro per losse deelname of kan je een 5-beurten kaart aan kopen aan 50 euro.

De data van de KRACHTBABBELS kan je vinden onder NIEUWTJES

Maak jij binnenkort deel uit van ons groepje KRACHTBABBELAARS ?

2/ WANDELWORKSHOPS

Tijdens deze sessies in de natuur of in het bos werken we via creatieve en interactieve oefeningen rond thema’s zoals veerkracht, zelfvertrouwen, talenten, rust in je hoofd, …

De wandelworkshops vinden plaats in de veilige sfeer van een groepje leeftijdsgenoten. Er ontstaan kansen om je kwaliteiten te ontplooien en weer in je KRACHT te staan.

Alle praktische info over aankomende wandelworkshops kan je steeds onder NIEUWTJES vinden.